Persondatapolitik

Opdateret 1. September 2019

I Metacom persondatapolitik kan du læse om, hvornår Metacom anvender personoplysninger, til hvilket formål og hvordan Metacom behandler personoplysninger, samt hvilke rettigheder de personer, oplysningerne vedrører, har.

Indsamling af persondata ved brug af Metacom’s hjemmeside: metacom.dk har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Følgende oplysninger indsamles, når du anvender Metacom hjemmeside:

Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit ”elektroniske spor”
Hvilken browser du bruger
Hvilken IP-adresse du har
Eventuelt hvilket brugernavn du har
Ovennævnte oplysninger indhentes ved hjælp af cookies, og der henvises i den forbindelse til metacom.dk/cookies

Formålet med indsamlingen er at kunne optimere hjemmesiden, afvikle den almindelige drift, yde service og udarbejde statistikker.

Indsamling af persondata ved konkrete henvendelser
Når du henvender dig til Metacom via e-mail, lagres de data, du sender til os, lokalt.

Formålet med indsamlingen: At kunne yde service og besvare henvendelser.

Hvornår slettes den indsamlede persondata?
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og bliver slettet når de ikke længere er nødvendige at opbevare. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Der opbevares ikke persondata uden aktuel kontakt.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Metacom opbevarer og behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til:

Berit Weise på telefon 28 15 25 61 eller

via E-mail: Berit.Weise@metacom.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Metacom Aps
CVR 29825262
Mejerivej 26
2690 Karlslunde
Danmark